Handletur i Trondheim igjen

dscf0305

Med to unnskyldninger for å dra til Trondheim, ble det litt hobbyshopping i dag. Overfor mannen i huset var det bildeler som var unnskyldninga, og overfor meg selv å se etter gave til ham... Biltema hadde ikke delene inne og jeg fant ikke det jeg så etter til ham, så det ble visst kun hobby i dag. 14 nøster Paris som jeg snart legger opp med, to meter quiltevatt, og et sømmometer. Syntes ikke sømmometeret så så greit ut før jeg åpnet pakken. Jeg ville ha mulighet til å måle halve cm også, men gjett hva da jeg pakket det ut, visste det seg at de halve cm var på baksiden, så nå kan jeg enkelte måle sømmonn opp til ti cm. På vei fra sentrum til Biltema tok jeg en liten omvei og fikk levert sokkene jeg strikket i pinsen. Det var dama si, som har utsikt over Trondheim! I allefall hvis noen av trærne fjernes...

Ellers fikk 5 åringen tak på syklinga i dag, som den siste i veien (regner ikke med toåringene). Jeg har ikke stresset med det for jeg vil at ungene mine skal være mer moden, ha evne til å følge bedre med når de lærer det.
dscf0301

2 kommentarer

sol

25.05.2008 kl.22:02

Det er viktig å handle litt til seg selv av og til. Sømmometer har jeg aldri hørt om før, så da lærte jeg litt i dag også.

Lisbeth Bula

26.05.2008 kl.15:12

Her har du strikket mye vidunderlig. Lykke til med rokk! Hilsen LisbethPS. Jeg har ledd godt og hjertelig av bildet med deig til heving. Som jeg skulle gjort det selv!

Skriv en ny kommentar

hits